Finanční analýza podniku Podhoran Černíkov a.s. - - Brož, Jan (2008)
Práce se věnuje hodnocení finanční a ekonomické situace podniku Podhoran Černíkov a.s. v letech 2002 až 2006. V práci jsou použity různé ukazatele či soustavy ukazatelů, v závěru je srovnání Podhoranu Černíkov a.s. s odvětvím a jedním podobným podnikem