Finanční analýza podniku Podhoran Černíkov a.s. - - Brož, Jan; Kopkáně, Heřman; Veselý, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se věnuje hodnocení finanční a ekonomické situace podniku Podhoran Černíkov a.s. v letech 2002 až 2006. V práci jsou použity různé ukazatele či soustavy ukazatelů, v závěru je srovnání Podhoranu Černíkov a.s. s odvětvím a jedním podobným podnikem
Vedoucí práce: Heřman Kopkáně
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses