Bakalářská práce Ekonomická analýza Jihomoravské plynárenské, a.s. - Molík, Petr (2008)
Ekonomická analýza JMP, a.s. se zabývá obdobím mezi lety 2002 až 2007. Zachycuje vývoj společnosti a identifikuje vlivy které tento vývoj ovlivnily