Bakalářská práce Ekonomická analýza Jihomoravské plynárenské, a.s. - Molík, Petr; Vávrová, Hana, 1970-; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Ekonomická analýza JMP, a.s. se zabývá obdobím mezi lety 2002 až 2007. Zachycuje vývoj společnosti a identifikuje vlivy které tento vývoj ovlivnily
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses