Finanční analýza podniku Měď Povrly a.s. - Bučová, Zuzana (2008)
Cieľom mojej práce je zistenie finančného zdravia podniku Měď Povrly a.s. Východiskom mojej analýzy bude spracovanie vertikálnej a horizontálnej analýzy, ktorú sa následne budem snažiť prehĺbiť o ďalšie pomerové, rozdielové a zložené ukazovatele