Finanční analýza podniku Měď Povrly a.s. - Bučová, Zuzana; Boukal, Petr, 1962-2022; Soukup, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cieľom mojej práce je zistenie finančného zdravia podniku Měď Povrly a.s. Východiskom mojej analýzy bude spracovanie vertikálnej a horizontálnej analýzy, ktorú sa následne budem snažiť prehĺbiť o ďalšie pomerové, rozdielové a zložené ukazovatele
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses