Finanční analýza podniku C.S. Cargo, a.s. - Vaňo, Lukáš (2008)
Cíl mé práce je co nejobjektivněji vypracovat finanční analýzu podniku C.S. Cargo, a.s. zjištěné výsledky zpracuji a porovnám s největšími konkurenty v oboru, v němž firma podniká. Analýza je prováděna za posledních pět roků, tj. 2002 až 2006. Všechny údaje vycházejí z účetních výkazů publikovaných ve výročních zprávách. Já práci povedu z pohledu externího uţivatele. V hlavní, aplikační části pak budou mé výpočty přehledně shromážděny, kde se je budu snažit převést do praxe. Na závěr se pokusím o co nejlepší shrnutí mé práce, kde analyzuji finanční situaci dané společnosti, zjistím případné komplikace a odhadnu budoucí trendy vývoje na trhu