Finanční analýza společnosti RUPA, spol. s r.o. - Malysheva, Viktoriia (2022)
Cílem této bakalářské práce je posouzení finančního zdraví společnosti RUPA, spol. s r.o. a prozkoumání jeho vývoje v letech 2016–2020. Následně zjistit a komplexně vyhodnotit finanční situaci společnosti a její postavení na trhu vůči konkurentům. Vymezit hlavní problémy, a nakonec navrhnout změny, které by ovlivnily současnou situaci.