Finanční analýza společnosti RUPA, spol. s r.o. - Malysheva, Viktoriia; Huňáček, Pavel; Jahodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je posouzení finančního zdraví společnosti RUPA, spol. s r.o. a prozkoumání jeho vývoje v letech 2016–2020. Následně zjistit a komplexně vyhodnotit finanční situaci společnosti a její postavení na trhu vůči konkurentům. Vymezit hlavní problémy, a nakonec navrhnout změny, které by ovlivnily současnou situaci.
Vedoucí práce: Pavel Huňáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses