Analýza marketingové komunikace ve vybrané společnosti - Teislerová, Anna (2022)
Analýza marketingové komunikace je pro společnost velice důležitá, jestliže stojí o spokojenost a informovanost svých zákazníků. Cílem této práce je zhodnocení marketingové komunikace vybrané společnosti. Data k tomuto zkoumání byly sesbírány pomocí dotazníkového šetření, které bylo k dispozici v elektronické i papírové formě. Respondenti jsou pouze zákazníci společnosti. Výsledkem práce je zjištění, jaké nástroje marketingové komunikace jsou pro zákazníky společnosti nejvhodnější a případná doporučení, jak jim komunikaci více přizpůsobit. Celkový závěr je vhodné aplikovat pouze na vybranou společnost.