Komparace právních aspektů nabývání nemovitostí ve Španělsku a v Bulharsku nerezidenty - Marek, Vladimír; Grmelová, Nicole, 1975-; Vítková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
V této diplomové práci jsou srovnávány ekonomicko-právní aspekty nemovitostí ve Španělsku a v Bulharsku s cílem zhodnocení právních podmínek jejich nabývání koupí nerezidenty ze zemí Evropské Unie. Práce čtenáři poskytuje ucelený právní přehled v oblasti nemovitostí obou komparovaných států, po jehož přečtení by měl být schopen identifikovat analogii, klady či zápory jednotlivých právních úprav. Záměrem autora je, aby byl čtenář zároveň schopen nabyté znalosti aplikovat do praxe.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses