Finanční zdraví zdravotnického zařízení ve srovnávacím období - Supeková, Lenka; Hajdíková, Taťána; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Bakalářská práce se zabývá finančním zdravím nemocnic. Cílem této práce je zhodnocení finanční situace a vlivu pandemie COVID-19 na finanční výkonnost nemocnic. Ke zhodnocení finanční situace je využito finanční analýzy. Je provedena finanční analýza nemocnic v Jihočeském kraji a na Vysočině v letech 2016-2020. Na základě výsledků vybraných ukazatelů finanční analýzy a jejich komparace je zhodnocena finanční výkonnost a vliv pandemie na nemocnice Jihočeského kraje a kraje Vysočina.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses