Marketingová strategie společnosti Manufaktura - Rosová, Tereza; Průša, Přemysl, 1980-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem práce je ověřit úspěšnost současné marketingové strategie firmy Manufaktura a navrhnout zlepšení této strategie na základě vlastního spotřebitelského výzkumu. První část je věnována rešerši literatury věnované marketingové strategii a shrnutí již existujících studií zkoumajících chování spotřebitelů vůči zeleným (přírodním) produktům. V praktické části je provedena analýza současné marketingové strategie firmy Manufaktura ve srovnání s konkurencí, a analýza vlastního spotřebitelského výzkumu zkoumajícího postoj českých spotřebitelů vůči přírodní kosmetice, jejich spotřebitelské chování a nákupní chování u značky Manufaktura. Výsledná doporučení vyplývající z vlastního výzkumu jsou rozdělena na základě kategorií marketingového mixu.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses