Digitální distribuce elektronické hudby - César, Jan; Böhmová, Lucie; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce se zabývá digitální distribucí elektronické hudby se zaměřením na začínající producenty. Cílem této práce je vytvořit sadu doporučení pro začínající producenty. Cíle je dosaženo pomocí teoretické části a praktické části, jež zahrnuje porovnání služeb poskytujících streaming hudby on-demand a rozhovory. Cíl práce je dále podpořen výzkumnými otázkami, jež jsou stanoveny v úvodu práce. Pro dosažení cíle práce byly zvoleny metody analýza, explanace, popis, komparace a řízený rozhovor. Práce je rozdělena na 3 hlavní části. První část se soustřeďuje na vymezení teoretického rámce. Druhá část se věnuje porovnání služeb poskytujících streaming hudby on-demand. Třetí část zahrnuje řízené rozhovory a závěrečné vyhodnocení výsledků včetně odpovědí na výzkumné otázky. Pro porovnání byly zvoleny 4 služby. Na základě teoretické části, porovnání a řízených rozhovorů byla vytvořena sada doporučení pro začínající producenty, která byla ověřena zkušeným hudebním producentem.
Vedoucí práce: Lucie Böhmová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses