Řízení pracovního výkonu ve vybrané organizaci - Nguyen Thi, Linh (2022)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou řízení pracovního výkonu zaměstnanců v konkrétní organizaci. Cílem této práce je analýza a zhodnocení systému řízení pracovního výkonu ve vybrané společnosti. Práce obsahuje teoretickou i praktickou část, přičemž teoretická část práce je zaměřena na definici a analýzu přímo souvisejících pojmů, které mají vliv na pracovní výkon a jeho řízení v organizaci. Na teoretickou část navazuje praktická část, která pracuje se znalostmi nabytými z teoretické části. Jsou realizována dvě analytická šetření – kvantitativní dotazníkové šetření a kvalitativní řízené rozhovory. Výsledkem těchto bádání je SWOT analýza, která shrnuje současný stav systému řízení pracovního výkonu v dané organizaci. Na základě těchto informací jsou sestaveny návrhy na zlepšení stávající situace, přičemž tyto návrhy jsou zhodnoceny taktéž z finančního, časového a rizikového hlediska.