Online marketingová strategie pro IVF kliniku v Praze - Krsková, Gabriela (2022)
Diplomová práce se zaměřuje na vytvoření marketingové strategie pro kliniku IVF. V teoretické části jsou popsány pojmy související s online marketingem a s analýzou vnitřního a vnějšího prostředí firmy. V praktické části jsou tyto analýzy aplikovány na strategii firmy, je zde zhodnocení současné strategie a doporučení, které vychází z provedených analýz, na zlepšení strategie. Je provedena analýza PESTLE, analýza konkurence, analýza zákazníků a SWOT analýza. Také je vytvořen dotazník, který doplňuje sekundární data. Dotazník je zaměřen na webové stránky, sociální sítě, recenze a diskuzní fóra při výběru IVF kliniky.