Online marketingová strategie pro IVF kliniku v Praze - Krsková, Gabriela; Vávra, Oldřich; Kvěch, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zaměřuje na vytvoření marketingové strategie pro kliniku IVF. V teoretické části jsou popsány pojmy související s online marketingem a s analýzou vnitřního a vnějšího prostředí firmy. V praktické části jsou tyto analýzy aplikovány na strategii firmy, je zde zhodnocení současné strategie a doporučení, které vychází z provedených analýz, na zlepšení strategie. Je provedena analýza PESTLE, analýza konkurence, analýza zákazníků a SWOT analýza. Také je vytvořen dotazník, který doplňuje sekundární data. Dotazník je zaměřen na webové stránky, sociální sítě, recenze a diskuzní fóra při výběru IVF kliniky.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses