UX a UI design mobilní aplikace na online vzdělávání - Mráz, Jan (2022)
Diplomová práce se zabývá problematikou designu uživatelské zkušenosti a rozhraní mobilní e-learningové aplikace Atheros Learning od společnosti Atheros Intelligence Ltd. Hlavním cílem diplomové práce je návrh prototypu v softwaru Figma připraveného k implementaci vývojářů. Přínosem práce je vytvoření intuitivního a vizuálně atraktivního designu produktu umožňujícího uspokojení potřeb cílových uživatelů a splnění podnikatelských cílů organizace. Práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části jsou představeny metodiky a principy designu uživatelské zkušenosti a designu obecně. Tato východiska jsou následně aplikována v druhé části do kontextu edukativní platformy Atheros Learning. Součástí práce je otestování prototypu na cílových uživatelích, přinášející zpětnou vazbu a doporučení na budoucí iterace.