UX a UI design mobilní aplikace na online vzdělávání - Mráz, Jan; Andera, Michal, 1984-; Hrečka, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá problematikou designu uživatelské zkušenosti a rozhraní mobilní e-learningové aplikace Atheros Learning od společnosti Atheros Intelligence Ltd. Hlavním cílem diplomové práce je návrh prototypu v softwaru Figma připraveného k implementaci vývojářů. Přínosem práce je vytvoření intuitivního a vizuálně atraktivního designu produktu umožňujícího uspokojení potřeb cílových uživatelů a splnění podnikatelských cílů organizace. Práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části jsou představeny metodiky a principy designu uživatelské zkušenosti a designu obecně. Tato východiska jsou následně aplikována v druhé části do kontextu edukativní platformy Atheros Learning. Součástí práce je otestování prototypu na cílových uživatelích, přinášející zpětnou vazbu a doporučení na budoucí iterace.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses