Účetnictví a daně sportovních klubů - Doubrava, Jan; Müllerová, Libuše, 1945-; Jošt, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato diplomová práce se zabývá účetní a daňovou problematikou sportovních klubů v České republice. První část práce je teoretická a zabývá se právními formami ve kterých fungují sportovní kluby v ČR, a zdroji příjmů, které využívají sportovní kluby k financování své činnosti. V teoretické části jsou také rozebrány účetní a daňové povinnosti, které souvisí s provozováním sportovního klubu. Ve druhé části práce je proveden empirický výzkum týkající se ziskových a neziskových sportovních klubů v ČR. Cílem tohoto výzkumu je zjistit reálný stav několika vybraných záležitostí, které se týkají sportovních klubů.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses