Finanční analýza společnosti UGO Trade, s. r. o. - Labúnková, Jana (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti UGO Trade s.r.o. v období 2016 až 2021. V rámci toho je představena firma i její konkurence. Hlavní část práce pak tvoří představení a následné aplikování jednotlivých ukazatelů, jejich vyhodnocení a porovnání výsledků analyzované společnosti s konkurencí. Na základě těchto výsledků je posouzena finanční situace společnosti.