Finanční analýza společnosti UGO Trade, s. r. o. - Labúnková, Jana; Husák, Martin; Kohoutek, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti UGO Trade s.r.o. v období 2016 až 2021. V rámci toho je představena firma i její konkurence. Hlavní část práce pak tvoří představení a následné aplikování jednotlivých ukazatelů, jejich vyhodnocení a porovnání výsledků analyzované společnosti s konkurencí. Na základě těchto výsledků je posouzena finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Martin Husák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses