Finanční analýza Mlékárna Stříbro s.r.o. - Nurtaikyzy, Mariyam; Heršálek, Petr; Nebuželská, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu a zhodnotit finanční stabilitu společnosti Mlékárna Stříbro s. r. o. v letech 2016 až 2020. Finanční analýza byla vypracována pomocí veřejně dostupných účetních výkazů. Vyhodnocení bylo provedeno poměrovými ukazateli, horizontální a vertikální analýzou. Vybrané finanční ukazatele jsou popsány teoreticky a následně aplikovány na vybraný podnik i jeho konkurenty. Dále je navržen finanční plán pro rok 2022. V závěru zařazuji shrnutí výsledků finanční analýzy a zhodnocení finančního zdraví podniku.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses