Dopad pandemie na obsazenost zájmových kroužků na příkladu lekcí street dance - Hrubá, Štěpánka (2022)
Diplomová práce se věnuje dopadu pandemie na obsazenost zájmových kroužků na příkladu lekcí street dance. Cílem a výstupem této práce je kromě zmapování přímého dopadu pandemie na taneční scénu i vytvoření přibližného návodu k nalákání studentů zpět do kurzů. Ten je sestaven na základě rozhovorů se studenty, jejich rodiči, absolventy, lektory a vedoucími studií, při kterých byly dotazovány především jejich motivace a jejich plnění, důvody k odchodu z tanečního studia, reakce studií na období pandemie a nynější marketingový plán jednotlivých tanečních studií. Návod sestává převážně ze zlepšení propagace v rámci sociálních sítí.