Dopad pandemie na obsazenost zájmových kroužků na příkladu lekcí street dance - Hrubá, Štěpánka; Malcová, Zuzana, 1954-; Lőssl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se věnuje dopadu pandemie na obsazenost zájmových kroužků na příkladu lekcí street dance. Cílem a výstupem této práce je kromě zmapování přímého dopadu pandemie na taneční scénu i vytvoření přibližného návodu k nalákání studentů zpět do kurzů. Ten je sestaven na základě rozhovorů se studenty, jejich rodiči, absolventy, lektory a vedoucími studií, při kterých byly dotazovány především jejich motivace a jejich plnění, důvody k odchodu z tanečního studia, reakce studií na období pandemie a nynější marketingový plán jednotlivých tanečních studií. Návod sestává převážně ze zlepšení propagace v rámci sociálních sítí.
Vedoucí práce: Zuzana Malcová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses