Přínos Assessment Centra v procesu výběru zaměstnanců pro Executive Search společnost - Trúchlá, Nikola; Němec, Otakar; Stoklasová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá analýzou důležitosti Assessment Centre (AC) při rozhodování o výběru kandidátů pro klienty zvolené Executive Search společnosti. Hlavním cílem práce je zanalyzovat přínos AC pro danou Executive Search společnost. Dílčími cíli jsou shrnutí teoretických poznatků, následná analýza interních dat a přiblížení průběhu AC, analýza významu AC pro klienty společnosti, analýza spokojenosti klientů s AC a analýza budoucnosti této metody pro klienty vybrané Executive Search společnosti. Jako metodologický základ pro výzkum byl použit polostrukturovaný hloubkový rozhovor s expertem na oblast Talent Managementu a dotazníkové šetření, které bylo rozesláno klientům dané společnosti. Výsledky dotazníku budou použity pro zkvalitnění poskytovaných služeb AC u vybrané Executive Search společnosti.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses