Homeworking jako pracovní nástroj 21 století - Katasonov, Dmitrii; Legnerová, Kateřina, 1965-; Dohnalová, Marie, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Homeworking se v důsledku pandemie COVID-19 rozšířil po celém světě a současně je pro většinu zaměstnanců nejžádanějším benefitem. Na druhou stranu je velká řada zaměstnavatelů, kteří po uvolnění pandemických opatření nejsou naklonění zaměstnancům home office umožňovat. Taková situace se stává zdrojem napětí a nespokojenosti. Tato diplomová práce právě zkoumá takový případ. V rámci této diplomové práce analyzuji uplatnění práce z domova v podniku XYZ, který současně zažívá zvýšenou nespokojenost pracovníků s nastavením možnosti práce z domova. Hlavní cíl této diplomové práce je na základě teoretických podkladů a praktických zjištění navrhnout vhodnou formu zavedení a uplatnění práce z domova v podniku XYZ tak, aby to co nejvíc uspokojovalo potřeby jednotlivých stakeholderů.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses