Finanční a strategická analýza společnosti Zásilkovna s.r.o. - Slavíková, Veronika; Pláničková, Markéta; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda společnost Zásilkovna s.r.o. splňuje potřebné požadavky pro žádost o bankovní investiční úvěr. Pro tyto účely je první část práce zaměřena na strategickou analýzu společnosti, v rámci které je spočítán i tržní podíl společnosti. Ve druhé části je provedena finanční analýza, v níž jsou porovnávány výsledky s relevantní konkurencí. Vychází se z externích dat, a to za sledované účetní období 2016-2020. V závěru práce je na základě zjištěných výsledků interpretováno doporučení o poskytnutí investičního bankovního úvěru.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses