Zdanění příjmů modelek v ČR - Doová, Hoa Tra; Finardi, Savina; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku zdanění příjmu modelek na území České republiky. Cílem je analýza způsobu zdaňování příjmů modelek, a to i z pohledu sociálního pojistného. Součásti práce je vysvětlení základních pojmů z oblasti modelingu, identifikace příjmů modelek a správná aplikace daňové legislativy. Stěžejní části jsou modelové příklady modelek při využití daňových zákonů v praxi. Výsledkem práce je náhled na to, jak modelky svou činnost vykonávají v praxi a to, že příjmy modelek lze danit jako živnostenské podnikání, nezávislé povolání nebo ostatní příjem.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses