Ocenění společnosti Auto Styl, a.s. tržní hodnotou - Nesnadný, Ján (2022)
Cílem této diplomové práce je stanovení tržní hodnoty společnosti AUTO STYL a.s. k 1.1.2021. Diplomová práce se skládá z praktické části a je rozdělena do pěti kapitol. Úvodní kapitolou je oceňovaná společnost představena. Následně práce zahrnuje finanční a strategickou analýzu, generátory hodnoty a finanční plán. Pro ocenění je jako hlavní metoda použita metoda DCF Entity. Jako podpůrný přístup byla zvolena metoda tržního porovnání, specificky metoda odvětvových násobitelů. Závěrem je na bázi všech výsledků určen finální interval ocenění.