Ocenění společnosti Auto Styl, a.s. tržní hodnotou - Nesnadný, Ján; Rýdlová, Barbora, 1976-; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této diplomové práce je stanovení tržní hodnoty společnosti AUTO STYL a.s. k 1.1.2021. Diplomová práce se skládá z praktické části a je rozdělena do pěti kapitol. Úvodní kapitolou je oceňovaná společnost představena. Následně práce zahrnuje finanční a strategickou analýzu, generátory hodnoty a finanční plán. Pro ocenění je jako hlavní metoda použita metoda DCF Entity. Jako podpůrný přístup byla zvolena metoda tržního porovnání, specificky metoda odvětvových násobitelů. Závěrem je na bázi všech výsledků určen finální interval ocenění.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses