Due Diligence - Kocourek, Ivan; Jurka, Robert; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem diplomové práce je popsat proces finanční due diligence v rámci fúzí a akvizic. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v teoretické části je v obecné rovině představena problematika fúzí a akvizic, základní mechanismy due diligence a její jednotlivé specializace. Největší prostor v teoretické části je věnován představení finanční due diligence. V praktické části je na žádost potenciálního investora zpracována případová studie fiktivní společnosti, která působí v oblasti poskytování internetového připojení.
Vedoucí práce: Robert Jurka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses