Transparentnost obcí u místních poplatků - Hubáčková, Eliška (2022)
Bakalářská práce hodnotí transparentnost ve vybraných obcích Středočeského kraje České republiky. Cílem práce je porovnat a zhodnotit transparentnost místního poplatku za komunální odpad u dvaceti vybraných obcí ve čtyřech různých okresech. Transparentnost je hodnocena na základě sedmi zvolených kritérií a posuzovány jsou pouze informace dostupné na internetových stránkách vybraných obcí. Kritéria jsou zaměřena na poskytované informace týkající se platby místního poplatku za komunální odpad.