Transparentnost obcí u místních poplatků - Hubáčková, Eliška; Sedmihradská, Lucie; Hulínský, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce hodnotí transparentnost ve vybraných obcích Středočeského kraje České republiky. Cílem práce je porovnat a zhodnotit transparentnost místního poplatku za komunální odpad u dvaceti vybraných obcí ve čtyřech různých okresech. Transparentnost je hodnocena na základě sedmi zvolených kritérií a posuzovány jsou pouze informace dostupné na internetových stránkách vybraných obcí. Kritéria jsou zaměřena na poskytované informace týkající se platby místního poplatku za komunální odpad.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses