Analýza dopadu Covid-19 na vybraná odvětví evropského akciového trhu - Stupeňová, Jessica (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dopadu covid-19 na akciové trhy ve farmaceutických a automobilových společnostech. Zkoumá problematiku dopadu covidu-19 na dané společnosti, a jak se daným společnostem v těchto obdobích dařilo. Tato bakalářská práce nabízí pohled na různá zpracování a analýzy jednotlivých odvětví, které byly méně nebo naopak vice zasažené covidem-19.