Analýza dopadu Covid-19 na vybraná odvětví evropského akciového trhu - Stupeňová, Jessica; Maříková, Pavla, 1965-; Jahodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dopadu covid-19 na akciové trhy ve farmaceutických a automobilových společnostech. Zkoumá problematiku dopadu covidu-19 na dané společnosti, a jak se daným společnostem v těchto obdobích dařilo. Tato bakalářská práce nabízí pohled na různá zpracování a analýzy jednotlivých odvětví, které byly méně nebo naopak vice zasažené covidem-19.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses