Dopad pandemie COVID-19 na kreditní riziko bank - Tajšlová, Ivona; Dvořák, Petr, 1960-; Sobková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Diplomová práce se zaměřuje na kreditní riziko bank v průběhu pandemie COVID-19 a její dopad na tuto oblast. První část diplomové práce se věnuje opatřením vyhlášeným vládami a centrálními bankami ve Velké Británii a České republice. Druhá část práce analyzuje kreditní riziko bank v období pandemie COVID-19 a její vliv na bankovní sektor ve Velké Británii a České republice. Jakým způsobem banky řešily opravné položky a jak se jednotlivá rozhodnutí projevovala do struktury účetní rozvahy, je v této diplomové práci popsáno v praktické části.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses