Kulturní vzorce ve sdílené dopravě v Praze - Broučková, Eliška; Tyslová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá problematikou kulturních vzorců ve sdílené dopravě v Praze. Cílem práce je zanalyzovat kulturní vzorce uživatelů sdílené dopravy a zmapovat její aktuální stav. Sekundárním cílem je vyprofilování typického uživatele. V teoretické části je vysvětlena základní terminologie, tedy kultura, kulturní vzorce a sdílená ekonomika, respektive sdílená doprava. Praktická část je koncipována jako případová studie, která je rozšířena o výzkum založený na kombinaci kvantitativních a kvalitativních metod. Kvantitativní část je postavena na dotazníkovém šetření s uživateli sdílené dopravy v Praze. Kvalitativní část vychází z odborného komentáře získaného od společností poskytujících služby sdílené dopravy.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses