Studie proveditelnosti konkrétního investičního projektu - Podolská, Michaela; Poborský, František; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této diplomové práce je sestavit studii proveditelnosti konkrétního investičního projektu a zhodnotit jeho ekonomickou efektivnost. Tento projekt se zabývá výstavbou bytového domu v Praze. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány základy investičního rozhodování a metody používané pro zpracování studie proveditelnosti. V praktické části jsou tyto metody aplikovány na konkrétní investiční projekt a je sestavena studie proveditelnosti, obsahující zhodnocení projektu ze všech jeho realizačně významných hledisek.
Vedoucí práce: František Poborský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses