Sklon k závislostem v souvislosti s rodinným prostředím - Dvořáková, Hana; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Zjištění hlavní příčiny, která vede dnešní děti a mládež k závislostem na návykových látkách
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: sociální psychologie; sociální výzkum; návykové látky; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social psychology; social research; addictive drugs; bachelor's theses