Vývoj rodiny 20. století po současnost zaměřený na psychickou deprivaci u dětí a mládeže - Janotová, Petra; Somr, Miroslav, 1931-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zaměřuje na problematiku psychické deprivace u dětí a mládeže a na význam rodiny v kontextu vývoje moderní společnosti
Vedoucí práce: Miroslav Somr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: rodina; psychologie rodiny; deprivace (psychologie); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family; psychology of family; deprivation (psychology); bachelor's theses