Zákaz kouření, jeho právní úprava a vývoj - Hrubý, Karel; Adam, Jaroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce definuje, zda je nutná právní úprava zákazu kouření a popisuje současný právní stav v ČR
Vedoucí práce: Jaroslav Adam
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagigická fakulta, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: kouření; boj proti kouření; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; smoking; smoking control; bachelor's theses