Hodnotová orientace současné středoškolské mládeže a trávení volného času - Novotný, Jiří; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Teoretický a praktický popis hodnotové orientace středoškolské mládeže
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: středoškolští studenti; morální hodnoty; volný čas; sociální výzkum; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; secondary school students; moral values; leisure; social research; bachelor's theses