Alternativní tresty a jejich problémy v praxi - Petrboková, Lenka; Somr, Miroslav, 1931-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce je zaměřena na problematiku alternativních trestů a poukazuje na některé problémy uplatňování těchto trestů
Vedoucí práce: Miroslav Somr
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: alternativní tresty; sociální výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; alternatives to imprisonment; social research; bachelor's theses