Vnímání autority učitele dětmi základních škol - Pilátová, Petra; Vališová, Alena, 1954-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Popis pojmu autorita a pojmů souvisejících s tímto tématem, zejména ve vztahu k mladším školním dětem
Vedoucí práce: Alena Vališová
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: autorita; rodina a škola; pedagogická praxe; pedagogické dovednosti; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; authority; home and school; practice teaching; teaching skills; bachelor's theses