Rozdílná působení nefunkční a rozvádějící se rodiny na život dítěte - Poláková, Markéta; Vondrysová, Marie; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zaměřuje především na děti, které se staly svědky rozvratu rodiny
Vedoucí práce: Marie Vondrysová
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: manželská krize; rodina; rozvod; terapie; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marriage crisis; family; divorce; therapy; bachelor's theses