Komunikačně náročné situace v policejní praxi - Saida, František; Spurný, Joža, 1947-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Obsahem bakalářské práce jsou zvláštnosti komunikace policistů při jednání s občany
Vedoucí práce: Joža Spurný
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: komunikace (sdělování); policisté; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; human communication; policemen; bachelor's theses