Preventivní a výchovný účinek besedy o marihuaně v rámci peer programu pro ZŠ - Ptáček, Jan; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce posuzuje problematiku prevence na ZŠ v oblasti drog, speciálně pak marihuany
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: děti školního věku; drogová prevence; marihuana; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; school children; drug abuse prevention; marijuana; bachelor's theses