Zkušenost s drogou a středoškolská mládež - Žemlička, Miroslav; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je popis příčin, působení a důsledků užívání tzv. lehkých drog na vybraných středních školách
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: drogy; drogová prevence; sociální výzkum; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; drugs of abuse; drug abuse prevention; social research; bachelor's theses