Delikvence dětí a mládeže a její příčiny - Štabrňáková, Lucie; Procházka, Miroslav; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce popisuje jednotlivé příčiny delikvence dětí a mládeže přiblížením endogenních i exogenních rizikových faktorů
Vedoucí práce: Miroslav Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: dětská kriminalita; kriminalita mládeže; statistická analýza; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; child delinquency; juvenile delinquency; statistical analysis; bachelor's theses